Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: monnio
Категория: Други
Прочетен: 811036
Постинги: 307
Коментари: 1339
Гласове: 6129
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
05.04.2007 16:25 - Блогерски неволи
Автор: monnio Категория: Други   
Прочетен: 1621 Коментари: 9 Гласове:
0



Мъката: Седи си менджмънта на бизнес ориентиран портал и се чуди как да привлече трафик и тъй да изкрънка още кинти от рекламодателите си. Изведнъж - бум (пада мазилка от тавана), тря-я-яс (дупка в тавана) и финално пльос-с-с (на масата пада 1 брой) идея!

Идеята: Правят сайт за запознанства, блог сайт, спортен ... тръгват кинти ... ноооооо рекламодателите не пасат трева и им дърпат ушите за пренасочването на трафик след натискане на бутноа - изход.

Мъката 2:Свиха се сърцата на мениджъри и служители и седнаха да мислят как да си вдигнат рейтига на тия другите сайтчета и след три дена ядене, пиене и гюбеци до сутринта го измислиха (на отличилите се  мислители бяха рздадени премии и билети от Държавната лотария на стойност 44.44 лв. и 44 бодки (габровска парична единица)).

Идеята 2: Наемат се агенти под прикритие, да бунтуват спящата блогърска общност на блог бг, аха бг и другите сайтове. За да се избегнат скандали със счетоводни измами засичани редовно от сметната палата бе създадена черна каса, чийто пари се държат в черен сейф намиращ се в черна стая пазена от черен пазач в черна униформа.

Разкритето: Да сте видели че лимонката има и бебе, а?!? Щом има и бебешки сайт, чийто истински списвател бе разкрит от бдителни граждани скоро след началото на начинанието - има и други-и-и.

Молбата: Моля бдителната общественост да продължи да разкрива внедрени агенти на фирмата собственик на блог сайта. Разпознават се лесно - техни постове (макар и глуповати) често намират място сред избраните от редакторите.

Информация на ухо: вервайте ми!

Посвещението: Посвещава се на всички, които рониха сълзи за спирането на торентите (хълц, от де ще точим сега благините след като си нямаме вече Дата.бг торент, хлъц, подсмърч), както и на другарите дето ще си посипят главите с уличен прахоляк и ще си скъсат блузата Дизел за 15 лева от Женския пазар, след като някой ден Инвестор.бг решат, че не си струва да подържат блог сайт (или поне не безплатно).

image

Вдъхновението: една девочка обяснява, че не била от екипа на Инвестор бг.

Възклицанието: Ех Блог, ех бе ге...


Тагове:   неволи,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milionche - Човече, защо
05.04.2007 16:51
не насочиш персонално въпросите си? Т.е. по-директно имам предвид...;))))))
цитирай
2. estrella - Глупости
05.04.2007 16:57
на квадрат, моньо, си написал този път.
цитирай
3. monnio - ми ко ви кажа...
05.04.2007 17:54
milionche, спомних си какви интриги имаше в един друг блог сайт от който се отказах заради щуротиите на модераторите:) иначе на по бира са си екстра хората и като цяло доста читави, а с някои и до сега си пием бирата.

estrella, едно ми е дискомфортно и не мога да измисля нещо, та рекох за разсейване да драсна нещо.

п.п. гоцка клавиатура
цитирай
4. estrella - :)
05.04.2007 19:42
И аз си я харесвам, благодаря:)
Защо не се разся (хихи, има ли такава дума) с нещо по-така, ми търсиш под вола теле;)
цитирай
5. monnio - хе, ми падат сайтове, няма пощи...
05.04.2007 20:02
аз си играя на постове:) ама помага
има един виц: вуте е нане си купили крава, първия ден дала 8 литра мляко, на втория 2 а на третия нищо. храна и вода има... викат ветиринар и той рекъл - бахти, тоя бик сте го рабили от чек..

та нищо не диря нийде, само си пиша каквото си мисля. тоя блог запприлича на bglog.net преди време, народа се разбяга от там зариди т.н. първа или избора на модератора. та ми се чини че по някое време съвсем ще мигрирам към блогспот и ще зарежа бг блоговете, както зарязох тукашните тракери:)
цитирай
6. lemonpie - Хах,
05.04.2007 20:32
как не те беше срам!!! :)))
Аз съм агент само на Nakom, справка тук:
http://nakom.blog.bg/viewpost.php?id=41029
цитирай
7. estrella - Монио
05.04.2007 23:00
нещата са на кантар, знаеш... Не съм срещала по-лесна навигация и по-добра възможност да прочетеш максимално много блогове от тук...
цитирай
8. monnio - аааааа лимонено кексче
06.04.2007 00:37
туй ми бе в пълна неизвестност, ша знайш, пробудих комшиите и са сигур ме споменават с олибоф, ша знайш:)
ази ако знайх че си цанена веке за агентин немаше се аба пишувам и обяснувам, ама алал да им е на читающите.

еЩелке, както рече - на везни ще да са нещицата. аз съм писал по няколко форума и сайта, че даже и блога. до нейде ме радва че има прилична като обем публика. като ни писне си събираме чукалата и айде у лево:)
цитирай
9. nermal - @monnio
08.07.2007 09:30
отдавна се знае за всички бг интернет групи, че си мяткат вътрешен трафик и съдират рекламните агенции за едно и също нещо по няколко пъти.
за блог сайтовете: има много бъгове в блог.бг, най-тъпия според мен е факта, че "админ" панела е с бяло-синия скин, без значение кой скин си избрал в действителност. Така нямаш шанс да видиш как ще изглежда поста преди публикуване. Е, вярно, че после има редакция, но...
За Избрани - има далеч по-лесен начин - просто да се показват най-четените и най-коментираните ПОСТОВЕ в момента - не потребители. Модератори по чуждите блог сайтове има, но не вършеят като на соц. бригада. Просто хората търсят и чистят стандартните порнографии. А не защото съм се скарал с някой, дето е напред в класацията и да ме заплашват, че ще викнат модератора да ме набие....детински истории. Иначе, моньо, и аз мисля, че има потребители от Инвестор, които са яко с преференции. Поздрави
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене