Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2021 20:26 - Ударният адренохромен рожден ден на Обама
Автор: adassa Категория: Други   
Прочетен: 1972 Коментари: 0 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Понастоящем светът е наясно със свръхразпространяващия се рожден ден на Обама, лалапалуза на парти, където 200-300 гости без маски – избрани от потенциално 1000 – счупиха дансинга под гладките звуци на оперативните работници на Дълбоката държава Джей-Зи и Бионсе. Това, което обществеността не видя, обаче е това, което се е случило в частните спални и слабо осветените коридори на луксозното имение на Обамови – „Лозето на Марта“ – известни личности и политическият елит, инжектиращи се един друг с адренохром.

Сигнализиращият, който иска да остане анонимен, но чиито пълномощия Real Raw News провери, заяви, че присъстващите на 60-ия рожден ден на Обама трябваше да подпишат забранително споразумение за неразкриване на информация, забраняващо им да споделят информация за партийните лудории пред обществеността. На лица, които отказват да подпишат документа, е отказан достъп, каза нашият източник.

След като влязоха, обаче, гостите бяха почерпени с дълбоки наслади, Дълбоко-държавна музика на живо и инжекции с Адренохром. Адренохромът течеше като евтин алкохол, каза нашият източник.

Периодично през нощта як мъж в черен костюм, носещ хромирана метална кутия се скиташе сред тълпата и питаше гостите дали искат да се насладят на безплатни партита. Кутията съдържа спринцовки, каза нашият източник.


Гостите, които казаха „да“, бяха придружени двама по двама от залата за танци до коридора от дървени панели без прозорци, украсен от двете страни със снимки на Обамови. Коридорът завършваше с чифт люлеещи се навън дъбови врати, отвъд които избраните гости се ангажираха със захранвано от адренохром бягство.

„Бях там само двайсет минути, когато към мен се приближи едър мъж. Той отвори метален калъф и вътре видях шест заплашително изглеждащи спринцовки. Казах му, че не искам, и на шега добавих, че вече съм бил ваксиниран. Той ме погледна за миг, без да затваря кутията. Казах му, че не пия хероин. Тогава той каза „това не е хероин. Ако не сте го опитвали преди, ще бъде много по-добре. “Знаех точно какво е това“, каза нашият източник.

Актьорите Брадли Купър и Дон Чийдъл влязоха заедно в стаята, последвани от Стивън Спилбърг и Криси Тийгън. Нанси Пелоси и бившият ръководител на Обама, Ерик Холдър, влязоха в залата и се появиха с огромни усмивки на лицата си 20 минути по-късно.

„Никога не съм влизал в стаята, но чух гости да шепнат думата „адренохром“ и нямаше съмнение в съзнанието ми, че тези хора се дозират. Алисия Кийс, Пийт Соуза, Опра – всички те го правеха. Ако трябваше да преброя, видях най-малко 20 души да влизат в тази стая. Всички те излязоха енергични и усмихнати по начини, които изглеждаха, да кажем, неестествени“, каза нашият източник.

Също толкова обезпокоително беше как гостите се отнасяха към Обама, наричайки го „Г-н Президент“ или – още по -ужасяващо – „вечният президент“.
image

https://realrawnews.com/2021/08/obamas-adrenochrome-birthday-bash/ 



Гласувай:
20



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031