Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2019 21:15 - 'Eye of God' Божието око в космоса
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 96204 Коментари: 0 Гласове:
42

Последна промяна: 31.07.2019 22:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

"Eye of God"
Божието око в космоса
Той е навсякъде , Той ни гледа , Той знае всичко за нас .
Нашият Господ , нашият Създател , нашият Небесен Отец , нашият Баща .
Всички тези неща , които ни заобикалят са негово дело – само в нашата галактика – Млечният път – има двеста милиарда звезди и сто милиарда планети + слънца , черни дупки и прочие . А като нашата галактика има още хиляда галактики ... Всичко това е Вселената , която познаваме . Да не говорим , че най – вероятно има и други Вселени , има и други измерения и прочие ... Ето това е съвсем накратко визитката на нашия Господ !... И въпреки това непостижимо за нашия ограничен ум величие и тези невъобразими мащаби на строителство и творчество се намират хора , които да кажат , че не вярват и никога през целия си съзнателен живот не са отправили и една – едничка молитва към Господа ... Затова и не случайно в много молитви се употребява думичката ние - тоест с други думи казано , ревностните християни би трябвало да се молят и за тези свои братя , които по една или друга причина не се молят ...


"Hand of God" captured in NASA
БОЖИЯТА РЪКА В КОСМОСА
Господ е винаги с нас и ние сме винаги с него ! Никой и нищо не може да ни раздели !!! Ние сме децата на Господа . Каквито и грехове да имаме Той е готов да ни прости , ако се покаем искрено и се опитаме да следваме Неговите повеления . Милостта на Господа към нас е безгранична и даровете му са навсякъде . Ако тук никой не Ви обича , бъдете сигурни , че има Един там горе на небето , който Ви обича !


 

Прекалено много загадки , прекалено много мистерии ,
прекалено много премълчани и неудобни истини ...
И най - голямата мистерия си оставаме самите ние - хората , човеците ...

 НИКОГА , НИКОГА , НИКОГА

НЕ СЕ

ПРЕДАВАЙ !!!

ИМА НАДЕЖДА ЗА ВСЕКИ !!!

ЧУДЕСА СТАВАТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН

 Kpacoтaтa e нaвcяĸъдe, зaщoтo вcичĸo e cъздaдeнo oт любoвтa нa Oтцa. Aĸo нямaшe любoв пpeди нaчaлoтo нa cътвopeниeтo, нямaшe дa имa cътвopeниe. Oтeц e любoв и вcичĸo, пoлyчeнo oт Oтцa, тpябвa дa дoйдe чpeз любoв. Любoвтa ĸъм вcичĸo в cътвopeниeтo e пътят ĸъм цapcтвoтo нa Oтeцa.

Πpaĸтиĸyвaйтe тaзи любoв, виждaйтe вcичĸo и вcичĸи ĸaтo Tвopeц, и нaиcтинa щe нaмepитe вaшия paй, бeз дa нaпycĸaтe плaнeтaтa Зeмя.

Творецът не наказва никого. Индивидът прави това сам. Творецът иска само добро за своите деца. Ако получите нещо друго, то не е от Отца.

Не вярвай на никого от онези, които те убеждават да НЕ следваш мечтите си !!!

ТИ СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ , КОЛКОТО Е ГОЛЯМА МЕЧТАТА ТИ !!!!!
 

Главното е – не това, което ни е в ръцете, главното е – това, което ни е в душите. Човешкото щастие и успеха се определят не от това колко човек е здрав и благополучен, а от това доколко е благороден, доколко е нравствен, доколко в неговата душа се съхранява любов, добродушие и радост – това са важните съставки за това, което ние наричаме щастие.

Сергей Николаевич Лазарев

 

image

image



Гласувай:
42


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470179
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031