Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2021 14:23 - Войната срещу ваксините: Кой наистина има надмощие?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 970 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.08.2021 14:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Войната срещу ваксините: Кой наистина има надмощие?

От Джон Рапопорт

Блогът на Джон Рапопорт

4 август 2021 г.

image


Не вярвам, че правителствата казват истината за това колко хора са предприели ваксината срещу COVID. Мисля, че лъжат. Увеличаване на числата, защото са отчаяни; много повече хора от рекламираните отказват ваксата.

Във всяка война шпиони и други наети ръце се опитват да деморализират врага. Това е стандартна оперативна процедура. Надуването на ключови числа е една стратегия.

В тази ваксинална война асът в дупката е очевиден: ако достатъчно хора кажат НЕ на изстрела, всичко свърши. Приливна вълна ще обхване правителствата и техните корпоративни съюзници.

Ако хората вярваха, да речем, че само 30% от американците са направили изстрела и този брой се държи стабилно, въпреки всички нови мандати, моралът ще се повиши до нов връх.

Винаги е по -добре да си на печеливша страна.

Ако повечето американци знаеха, че във Франция, Германия и други страни се провеждат масови протести срещу вакса, отношението им би се променило. Ако повечето американци знаеха, че в Австралия най-фашисткото про-вакс правителство в света изпотява куршуми, тъй като въпреки ужасяващите блокировки и мандатите за ваксини, въпреки ченгетата и войниците по улиците, австралийците все още отиват на плаж ... това знание ще засили настроение.

Ако хората, противопоставящи се на ваксината и/или мандатите, биха могли да получат точен брой за това колко публикации и колко видеоклипове и колко акаунта са били цензурирани от социалните медии по целия свят, защото тези публикации изразяват опозиция срещу vaxx ... хората биха видели как съпротивата наистина е голяма.

Ето доклад от statista.com: „Към 1 август 2021 г. Китай е прилагал около 1,67 милиарда дози ваксина срещу коронавирус COVID-19, докато около 4,18 милиарда дози от ваксината са били приложени по целия свят.

Не вярвам. Не мисля, че глобалната организация и логистиката са толкова добри. Хората, които са пътували много, знаят колко разнообразен и разпръснат е глобалният пейзаж. Те знаят колко неефективни са много, много правителства.

Светът не е една огромна, добре осветена модерна аптека, в която са наредени хора и техници, които администрират ударите.

Както посочиха няколко души, неваксинираните са контролна група в този обширен експеримент с ваксина срещу COVID. Ако след година милиони и милиони от нас, които не сме направили изстрела, очевидно са все още здрави, това няма да се отрази добре на отговорните ваксинатори или на тълпата, която подкрепя ваксината. Те не искат жива контролна група. Те искат съвместими роботи.

Следва следното, от Stat News, 21 юли: „Милиони неизползвани ваксини срещу Covid-19 ще бъдат загубени, тъй като търсенето намалява в Съединените щати, а дозите вероятно ще изтекат това лято, според служители на общественото здравеопазване ...“

„В момента щатите са прилагали 52,36 милиона по -малко дози, отколкото са им били разпределени, според федерални данни.

„Очаква се значителен транш от дозите на Pfizer да изтече през август ... Предвид намаляващото вътрешно търсене на ваксини, тези дози е малко вероятно да бъдат използвани напълно, преди да бъдат хвърлени.“

„Виждаме, че търсенето [за ваксината] спада във всички щати”, каза Маркус Плесия, главен медицински директор в Асоциацията на държавните и териториалните здравни служители.

И така, на кои набори от статистика трябва да вярваме? Тези, които увеличават броя на хората, които са направили снимките, или тези, които показват, че милиони флакони отиват на вятъра? Мисля, че последните статистически данни са верните показатели. По -малко вероятно е длъжностните лица да им признаят, освен ако не са точни.

Отпред филмът, наречен COVID VACCINE, е приветстван като блестящ блокбастър, но отзад продажбите на билети спадат от скалата.

Има причини за това. Единият е: Хората получават много сериозни и тежки наранявания от изстрела; те умират; и техните семейства и приятели знаят за това.

Ето най -новите данни на CDC, които имам, съставени от защитата на здравето на децата. Статистическите данни са взети от VAERS, федералната система за докладване на нежелани събития при ваксини. „Данните на VAERS, публикувани днес от CDC, показват общо 463 457 съобщения за нежелани събития от всички възрастови групи след ваксини срещу COVID, включително 10 991 смъртни случая и 48 385 тежки наранявания между 14 декември 2020 г. и 9 юли 2021 г.“

Имайте предвид, че отчитането на наранявания е значително, тъй като повечето американци не знаят какво е VAERS или се колебаят да направят доклад.

Някои анализатори предполагат, че за да получите сравнително точен брой, трябва да умножите отчетените числа с 10.

Известното проучване на VAERS от Harvard Pilgrim Health Care, Inc. от 2010 г. категорично заявява: „Нежеланите събития от ваксините са често срещани, но не са докладвани, като по-малко от един процент са докладвани на Администрацията по храните и лекарствата (FDA). Ниските проценти на докладване изключват или забавят идентифицирането на „проблемни“ ваксини, потенциално застрашаващи здравето на обществото. "

След констатацията на това проучване ще умножите броя на докладваните наранявания на ваксината със 100, за да достигнете до правилната цифра.

Броят на нараняванията и смъртните случаи от ваксината е огромен. При всяка ситуация, различна от настоящата фалшива пандемия, програмата за ваксинация би била спряна. Отменен.

Без значение какво казват правителствата и новинарските папагали за ваксината („безопасна и ефективна“), огромен брой ранени хора, техните семейства и семействата на тези, които са починали от изстрела, са пратеници на истината.

Истината се разпространява.

Във война, когато бойци и цивилни попадат в болници и когато много от тях лежат в ковчези, спуснати в земята, и когато хората вече не могат да държат съгласувана история в съзнанието си защо се води войната, целият настроението на страната се променя.

Това не е време за предаване или присъединяване към онези, които твърдят, че гибелта е единственият резултат.

Препечатано с разрешение от  блога на Джон Рапопорт .

Най -доброто от Джон Рапопорт

Джон Рапопорт управлява No More Fake News . Авторът на експлозивна колекция „Разкритата матрица“ , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29 -ия окръг на Калифорния. Номиниран за награда "Пулицър", той работи като репортер -разследващ в продължение на 30 години, като пише статии за политика, медицина и здраве за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа.

Авторско право © Джон Рапопорт

Предишна статия от Джон Рапопорт: CDC/FDA Изповядайте: Нямаха вирус, когато правеха теста за вируса




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40001293
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930