Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2021 10:41 - старите. и НОВИ муцуни...
Автор: notfun Категория: Тя и той   
Прочетен: 1829 Коментари: 10 Гласове:
4

Последна промяна: 10.07.2021 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

  предизвикана..Реплика за ЕвгениБакър., като Бог Шива ))
 лека му пръст!

Далаверите на стария бардак..


Някога, запитан за приятелските и роднински кръгове във властта, Иван Костов отговаря: "Какво неморално, незаконно и нередно има? Всяка политическа сила трябва да се грижи за кадровия си потенциал. Ние не създаваме синя номенклатура, но ни трябват верни хора, с които да споделим гласуваното ни от избирателите доверие. България наистина е малка държава, много хора се познават, много хора са в роднински връзки".

Нека припомним част от далаверите и обвързванията на стария бардак, който днес се е префасонирал на “новите десни”. И говори за корупцията така, като че ли никога не е припарвал до нея.

Много малко хора обаче бяха разследвани и получиха подобаващо правосъдие. Последният “невинен завинаги” се оказа Стефан Софиянски.

 

Евгений Бакърджиев

Евгений Бакърджиев стои зад приватизацията на хотел “Хемус” в София. Според фирмения регистър хотелът е собственост на "Хемусхотелс" АД с мажоритарен акционер кипърската "Херма Несс" ООД, която има 91%. В управата на "Хемусхотелс" е сестрата на Бакърджиев – Емилия, която е и изпълнителен директор на медийната агенция "Пиеро 97”. На събранията на акционерите, кипърската компания се представлява от упълномощени лица, които всъщност са членове на партията "Радикали" и приближени на Бакърджиев: Веселина Любенова – бивш общински съветник в София от групата на "Радикали", която отговаряше за проектите по ФАР в Министерство на регионалното развитие, докато Бакърджиев беше министър; Мая Сивова – юрист по образование и бивш съветник на Бакърджиев; Йордан Даскалов – негов приближен още от времето, когато Бакърджиев е председател на Общинския съвет.

Пламен Радонов

 

Бивш зам – министър на отбраната, известен като ексцентричен шофьор на суперлуксозен служебен джип Лендроувър.
Уличен в нарушения по четири различни проверки на Националната служба за сигурност, НСБОП, Върховна касационна прокуратура и Икономическа полиция в РДВР-Велико Търново. Разследван за сделка с военен терен, раздържавяването на бившата ОСО и трансформацията и във “Воинтех". Разследвано е и строителството на сградите на многонационалните сили в Пловдив и казармите в Карлово. РДВР-Велико Търново е проверявала и дали като президент на ФК “Етър” Радонов е отклонявал дарени на клуба средства за кампанията на кмета д-р Румен Рашев. Осведомени твърдят, че сумата е 25 000 лв. Радонов бе обвинен и че продал 14 палатки за косоварите в лагера “Радуша" по 2000 долара всяка. По данни на различни източници е помогнал и за приватизацията на радиозавода във Велико Търново. Зад РМД-то, което ще се бори за приватизацията на захарните заводи в Горна Оряховица, стоял депутатът Тодор Великов. Името му се споменава и във връзка с имоти на бившата ОСО, чиито документи за собственост са изчезнали. И двата имота са в родния край на Радонов Велико Търново – 6 декара хангари на Горнооряховското летище и 20 декара ремонтна база в свищовското село Козловец. По неофициална информация, роднина на Пламен Радонов е въртял бизнес в хангарите. През септември 2000 г. е обвинен за престъпление по служба, свързано с финансови нарушения при ремонта на щаба на многонационалните сили в Пловдив. Въпреки лавината от обвинения за злоупотреби Пламен Радонов е избран с голямо мнозинство за шеф на СДС-Велико Търново в края на 1999 г. 

Иван Шиляшки

Иван Шиляшко е собственик на два фирми – “Жипи трейд" ООД и “ИМС-фриско – Иван Драганов" ЕТ. Шиляшки работи като консултант на “Енергия" и взима по $1000 месечно. През 1998 г. фирма "Еко Шипка", в която участва съпругата му, Марина Шиляшка и съпругата на негов подчинен – Валя Владева, извършва превод на 1,091 милиона марки по договор между "Мини Бобов дол" и немската "Дойче Бербау Техник" (налице са банкови бордера за внесените пари в сметки на Еко Шипка" в различни банки в Кипър, Дубай и Полша). Има писмо на управителя на “Еко Шипка" Васил Пантелеев, в което той предупреждава немската “Дойче Бербау Техник", че ще прекъсне договора им с “Мини Бобов дол", ако не бъдат преведени 200 000 марки в уточнена предварително сметка, съгласно нашите джентълменски разговори и уговорки". Цялата сума на договора за доставка на резервни части за рудник "Бабино" е 7,8 милиона марки, като 6,8 милиона марки се отпускат от фонда "Енергийни ресурси". Неговият шеф по онова време и началник на управление "Икономика в енергийната агенция" е Йовко Владев. Самата сделка е сключена при неблагоприятни условия – 95% от парите в аванс, доставка след 3 месеца.

На 07.04.2000 г. депутатът Румен Овчаров е настоял прокуратурата и следствието да разберат дали шефът на "Държавната агенция по енергетика и енергийни ресурси” Иван Шиляшки е замесен в изчезването на тази сума. Предполага се, че тези суми са дадени като комисионна на фирмата, в която са жените на Шиляшки и Владев. Документите за случая са предадени на Иван Костов и специалните служби, но отговор не е получен. Друга част от документите засягат договор, сключен между фирма “Биндл", която се представлява от първи братовчед на енергийния шеф – Илия Георгиев Шиляшки и русенската “Топлофикация”. 50 абонатни станции за парното в града трябва да се рехабилитират от фирмата срещу 477 000 нови лева – сума е достатъчна за около 20 чисто нови абонатни станции. Вицепремиера тогава Петър Жотев разполага с докладна от проверките за ремонтите на покриви, които Шиляшки наредил да се правят от ромски фирми – договорите са сключвани на честна дума. 

Владимир Агов
Брат на Асен Агов, експерт в Комисията по външна политика (специалността му е дизайн) – известен с участията си в различни фирми. Ликвидатор на фирма “Универс" ЕАД, създадена веднага след конфискуването през 1992 г. на имуществото на БКП и сателитите й. “Универс" е създадена с конфискуваното имущество на БКП (БСП) и допреди 2 г. е имала 11 клона, 14 представителства и над 300 имота. През 1997 г. Вл. Агов е участвал в ръководството на Плама"-Плевен. През ноември 2000 г. прави искане пред СОС да закупи общински имот – бившият студентски стол на СУ “Св. Климент Охридски" на улица Кракра" 9 (1/4 който е негова собственост), срещу компенсаторни записи. 

Златка Русева

 

Зам – министър на правосъдието. Има данни, че е ощетила затвора в Белене със 100 000 лева, уреждайки сделки с фирмата на брат си Данаил Русев “Херос" – Хасково. През март 2000 г. фирмата на Русев-брат била наета да натори с хеликоптер есенните посеви на затвора в Белене срещу 1,90 лв. на декар. Но Селскостопанска авиация в Плевен извършвала услугата срещу 80 ст. на декар. Същото станало и при пръскането на есенниците с хербициди. По устно нареждане на зам.-министърката, комбайн на брат й бил нает и за прибирането на зърно през 1999 г. – машината дошла чак от Хасково на разноски на затвора. За 56 дни жътва комбайнът работил само 8-10 дни, после затвора дал 4000 лв. за ремонта му.

Елена Костова

Председател на фондация “Бъдеще за България”, финансирана от различни държавни (под натиск) и частни фирми. Била е съдружник в "Булс" ООД на сърбина Зоран Ристич с 49% акции в дружеството от 26.04.1995 г. Фирмата се занимава се с износ на петролни продукти за Македония. Напуска фирмата след решение на НИС на СДС всички роднини на висши сини политици да напуснат частните, общинските и държавните компании. Ристич е преотдал салона на видеокъща "Елит" – един от собствениците, на която е кумът на Мина Костова – Боби Андреев. Фирма "Риалти" e подарила на Костова два апартамента в новостроящ се блок в Лозенец срещу обещание за място за бизнесцентър на мястото на взривената библиотека . Това впоследствие се отрича от Елена Костова. Мина Костова има регистрирана собствена фирма "М. Л. Текс" с Людмила Чаушева, съпруга на директора на доспатската текстилна фабрика "Нитекс". "М. Л. Текс" продава изделията на "Нитекс" в специален фирмен магазин в столицата. Вече има и бутик в жк "Белите брези". Яна Костова учи мениджмънт в Италия. Първоначалната й такса е 17 000 DМ, издръжката й е платена чрез "продажбата на наследствени ниви на Елена Костова, стипендия и хонорари", по твърдения в пресата от семейството. Твърди се, че Яна имала фирма в Италия, която щяла да внесе хартията за здравно осигурителните книжки в България. Това също е отречено от Елена Костова. Георги Христов, зетят на премиера Иван Костов, е работил на трудов договор във фирма "Хрисома" от 3 август 1998 г. до 22 юни 1999 г., която според Е. Масларова е един от основните спонсори на фондацията на Елена Костова "Бъдеще за България". Според Масларова през 1999 г. фирмата е внесла от Ниш 460 мъжки луксозни палта, обмитени на смешната цена от 9,5 марки, които били според директорката на дружеството Мая Христова "само за шиенето на балтоните в Ниш, платът е купен предварително в Италия".

Съдружието на Георги Христов със собственика на ресторант "Олимп" Славчо Христов в "Бул Ойл Трейдинг", където е трябвало да се занимава с петролни продукти трае много кратко, заради развихрилия се скандал. Подполк. Максим Генов Велков – шеф на групата на НСО, която охранява МС, движи частния бизнес на бившия съдружник на Елена Костова Зоран Ристич. Офицерът се грижи и за дела на кума на Мина Костова Боби Андреев. Максим Велков разпраща оферти до български и чуждестранни фирми, уговаря цени и урежда разплащания като служител на "БУЛСС" ЕООД. Фирмата е регистрирана от Зоран Ристич през 1998 г., непосредствено след закриването на "Булс" ООД, в което Костова и Ристич са държали по 50%. За Ристич и "БУЛСС" подполковник Велков върти бизнес с кондензатори, гранулиран парафин и петролни продукти. Подполк. Велков действа и като управител на киносалона в бившия "Дом на българо-съветската дружба". Той е нает от друга фирма на Зоран Ристич "Бартрикс".

Камен Михайлов

 

Съпруг на Надежда Михайлова. През 1991 г. стартира с пицария и малък автосервиз. Лятото на 1998 г. Камен Михайлов купува 67% от бившия гараж на ЦК на БКП в София "Автотранссервиз". 

следва 2 част...

https://afera.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BA/





Гласувай:
4



1. notfun - искате ли..още Сини Пионерчета, и Чавдарчета..
10.07.2021 10:45
от 100г..Майка Кърмилница...
Дпс, Атака, Патреоти..БСп, Герба, ДП, ИТдемБИли, и т н...

Мирослава Нейнска

Директор на “Новини и актуални предавания” в БНТ участва в управата на фондацията на Елена Костова “Бъдеще за България” и определя реда на показването на новините. Нейният брат Юри Лазаров, е бил в пресцентъра на МВнР и член на борда на директорите на авиокомпания “Балкан” (председател бившия правосъден министър Васил Гоцев). Братът на Нейнска е бил кадрови офицер на ДС. Чинът му е "присвоен" във в."Антени", където въпросното лице започна професионалната си кариера. Офицерът от ДС Юри Лазаров е шеф на отдел "Печат" в МВнР по времето, когато Надежда Михайлова е външен министър. Става и

заместник-директор на БТА и главен редактор на сп."Паралели". Фирмата на нейния съпруг Светлин Нейнски без търг е определена да извърши ремонт на жилищата на БОДК ($ 6 млн. само за Дипломатическия клуб в Бояна). Кухненското обзавеждане на жилищата се доставя от завода на Нейнски във Велинград. Днес Нейнски е новия съпруг на Надежда Михайлова.
цитирай
2. notfun - това са старите. и НОВИ муцуни...има и още Дъълъъг Списък..
10.07.2021 10:55


Десет години се точат делата на Венцислав Върбанов, с братовчедите си Улян Удренов, Тони Милев Тонев и брат си Любомир Върбанов, заграбиха имотите на МИНИСТЕРСТВОТО за 100милиона лева. Затова няма пари за ПЕНСИИ. Ако се накажат КРАДЦИТЕ, ще има пари за пенсионерите.
Но ще пострадат МИЛИОНЕРИТЕ.

1. Кой разграби българските МЕЛНИЦИ – Венци Върбанов,ето
как стана разпределението между приятелите и роднините на министъра водещ листата на СДС в ПЛЕВЕН.
Заграбването на мелниците, силозите и зърното, което се съхраняваше в тях.
Мелница “Плевен”
Тази мелница беше едно много-добро предприятие от хранителната промишленост на България. То е проектирано и построено по най- модерните технологични изисквания за времето си. Разполагаше със съвременни железобетонни силози в които можеше да се съхранява 100 000 тона зърно.

цитирай
3. dobrodan - Още 3000 пъти по толкова може да се напише
10.07.2021 11:31
и то само за това, което се знае. За задграничните участия на господа другарите на практика почти нищо не е публикувано.
Никой не е забравен и нищо не е забравено.
И КАКВО ОТ ТОВА :)?
Сработва НДП-полето (нечий друг проблем).........
Отзад болката намалява :) и така, до края на светаааааааа......
цитирай
4. fun1001 - ...за нефелният читател, или..поет...
10.07.2021 11:35

...това са, трудно разбираеми Процеси..
Световният КАПИТАЛ, именно капитал, е юдоКомунист.в своя зародиш, и Логос.
и няма никакво значение, от Кой Джоб...си вади $$$$$$$. и респ Партийките,,
като бели Зайченца ))_
цитирай
5. fun1001 - а това са извадки от художествено пУтет.проПартийни..Кататонии ))
10.07.2021 11:36


Горбачов надхитри целия КПСС и военните хардлайнери. Обградил се отляво с Елцин, когото развяваше като пиратски флаг от Тортуга на суперперестройката, а отдясно с прекалено умерения Рижков, Горбачов създаде усещането, че води политика на златната среда. Така той ловко приспа комунистическата хидра, а после ловко и като виртуозен илюзионист, отряза една по една всичките й глави. По произход комунист, Горбачов реализира научнофантастичната идея /не предвидена от нито един мастит футурист/ - че само комунист от първия ешелон на властта е в състояние да ликвидира комунизма. Но дори Горбачов, когото сравняват със Свети Георги - победител на дракона /в случая - на червения Дракон/ не посмя да срути мавзолея на Ленин и мумията на един масов убиец продължава да лежи и до ден-днешен разложена, като мумия на египетски фараон, в центъра на Москва.
В това отношение Валяка даде урок на всички реформатори как трябва да се постъпва с мумиите на червените другарчета - да бъдат почтено погребани под земята /или кремирани/, където всъщност им е мястото. А мавзолеите им да бъдат унищожени, защото са развъдник на комунизъм. Всъщност по времето, когато стана този висш акт на възмездие, сините вождове Костов, Стоянов и Софиянски се покриха под благовидни предлози. Но Евгений - име, за което Евгений Евтушенко написа: "Я Евгений, я не гений!", както е общоприето да се казва, свърши мръсната работа докрай. Мавзолеят на комунистическия вожд Георги Димитров, устоя на взривовете, защото беше пазен от сатанински сили с червени патрахили. Но не устоя на кирките и лопатите яростно работещи под надзора на Валяка. То така и се полага - червените вождове да бъдат разжалвани с кирки и лопати. Наистина възхитителен акт, чрез който Бакърджие записа със златни букви името си /на истински патриот и борец срещу червеното мракобесие/ на стената на бъдещата история на България, която няма да може да бъде фалшифицирана от червените вампири. С
цитирай
6. codetroina - https://codetroina.blog.bg/politika/2019/01/19/rotshilidyivoi-marksizym.1642815
10.07.2021 11:42


ето, тук съм писала..един мн интересен материал..
малкоо хора, се ''усещат'..какво.."става' на ДД..дълбоката държава )
цитирай
7. notfun - ...Комунизма, никога, не си е 'отивал'...ако, позволиш, мисана..и, всяка пУететика, тук..е скверна!!
10.07.2021 13:42

Говорит Андрей Фурсов
Ротшильды преуспели в своих отношениях с Китаем.
Они создали доллар, завязанный на нефти, и затем связку «золото-юань», скупая золото в последние десять лет.

КИТАЙ-новата резиденция на рептилният банкерски ашкеназки "елит",след като хвърлят в хаос САЩ и Западна Европа, унищожавайки средната им класа.


Какво ли си мислят мравките в огромният мравуняк "Китай"(извънкласовите Сина/Цина)
за извънкласовите шепа паразити от Синайският Цион.
На китайски "евреин" е "ЙОУ-ТАЯ"

What do the Chinese think of Jews?

Андрей Фурсов. Китаем правят Ротшильды?
цитирай
8. fun1001 - http://www.budnaera.com/2007-01/2007-06-26_08.htm
10.07.2021 14:47

давам още..инфо, за да знаете..)

ойко Борисов е бил вербуван като агент на ЦСБОП (наследникът на ДС) през 1996 г.

Това сочи документ, разпространяван из социалните мрежи.

Спорен него, Борисов е изключително подходящ за агент, защото е зависим.

Началникът предлага да го вербуват, защото има контакти с лица, представляващи “оперативен интерес”.

Т.е. престъпници.


Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов е бил вербуван като агент на ЦСБОП (наследникът на ДС) през 1996 г.

Това сочи документ, разпространяван из социалните мрежи.

Спорен него, Борисов е изключително подходящ за агент, защото е зависим.

Началникът предлага да го вербуват, защото има контакти с лица, представляващи “оперативен интерес”.

Т.е. престъпници.

Миналото започва да се изсипва върху главата на Мутрата-Слънце…

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas

Екземпляр от източник на документа:



източник: https://4udoslav.writeas

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Източник/ци: https://www.informiran/

Миналото започва да се изсипва върху главата на Мутрата-Слънце…
цитирай
9. fun1001 - Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?
10.07.2021 14:48

Източник/ци: https://www/

Миналото започва да се изсипва върху главата на Мутрата-Слънце…
цитирай
10. milady - следва...+++
10.07.2021 15:09
Идва ли краят на Борисов? Германски медии за изборите в България.
Ето как няколко водещи германски медии коментират изборите в България:

Ще сложи ли вотът в неделя край на ерата Борисов, пита германският журналист и добър познавач на Балканите Михаел Мартенс във Франкфуртер Алгемайне Цайтунг (ФАЦ). Той припомня, че малко други правителствени ръководители в ЕС са управлявали по-дълго от Борисов и уточнява, че той е бил премиер на България от 2009 година насам с малки прекъсвания.

http://www.budnaera/202102f/2121284.html?fbclid=IwAR0OiZgsH46RixVgSfvr1qDtguFIZ41fkyCMHubomk6X8sAvG-NOMIez73U
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1914398
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031