Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2022 10:06 - ...одртите комунали, поРобват България, с 'думи и дела'...
Автор: notfun Категория: Тя и той   
Прочетен: 2050 Коментари: 11 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Как, може, един к кравар,да има ПРАВО, на такива  думи, моля ви ?


""Ще влязат, дришльо! Притрябвал си им. Само от вида на разветите знамена си се насрал.

Ръководител на правителството на България от декември 2021 година : университетски преподавател и предприемач Кирил Петков. Така немската газета го представя 

"Те мобилизираха всички сили. Така например изведнъж се появи една странна опозиция. Демонстрантите развяваха руски знамена под прозореца на кабинета ми. Вече мислех, че ще влязат при мен", цитира радиото министър–председателя.
Ще влязат, дришльоПритрябвал си имСамо от вида на разветите знамена си се насрал.
След като се страхува от развети знамена, значи има съмнението, че не е съвсем прав.
"Установихме, че двете неща са свързани – борбата срещу корупцията и борбата срещу зависимостта от Русия. Хората, които сутрин стават и искат да откраднат нещо от държавата, са същите, които правят бизнес с режима в Москва. Путин използва корупцията като външнополитическо средство" изтъква констатациите си Петков.
Помолен от интервюера да даде пояснения, Петков казва : 

"Путин използва корупцията като външнополитическо средство. Когато дойдох на власт и започнахме да разчистваме, открихме интересни неща. Съветничка на моя предшественик Бойко Борисов имаше чисто нов джип в гаража си. Тя го караше, но колата бе платена от строителна фирма, изграждала тръбопровода "Турски поток".
За него са дадени 1,5 милиарда евро от парите на българските данъкоплатци, а той не докарва газ на България – служи изключително на руските геополитически интереси, тъй като прекарва газ встрани от Украйна през Турция към Сърбия и Унгария. Мога да дам много такива примери.



image




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. notfun - ...още, ще сложа едно Голямо разследване с у ЛУКОЙЛ,и за Поморийскят балалайко..
24.05.2022 10:13


...Защо, не пуснеш, пост, опровержение, срещу моят/от 10 дни, клечиш
и се пинкаш, какви..глюпотии, да ръсиш тук..за майка си, баба си.. чинка си)
това е 150 000 000 000..МИЛИАРДА лева, кражба, за период от 10г..която..
Росската Хиена, изнесе , и изсмука, от КРЪВТА на бедният, наш народ..

довечера, ще сложа Доклада на Момчил Дойчев..
цитирай
2. dobrodan - А чия собственост е бил тоя чисто нов джип? Нейна, фирмена?
24.05.2022 10:25
Айде пак лакърдии на вятъра!

Ето ти и Турския поток.

"Бившата министърка на енергетиката в правителството на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ Теменужка Петкова съобщи преди месеци, че планът е проектът да се изплати за 10 години и България да получи приходи в размер на 9 милиарда лева от експлоатацията му.

Според сегашното ръководство на енергийното министерство обаче това няма да стане.

„На този етап и в следствие на направените анализи може да се заключи, че изплащането на инвестицията би било в доста по-дълъг хоризонт“, посочи институцията в справка до Свободна Европа.

Според заместник-министъра на енергетиката Александър Николов, този период в най-оптимистичния сценарий ще прескочи 15 години.

„Финансовият модел, който е направен назад във времето, е крайно незадоволителен. Има основни фактори, които не са взети под внимание. В дългосрочен план лихвите ще се повишават, а няма да останат фиксирани. Освен това се очаква и водородът, и фотоволтаиците да се развият много по-добре, а това естествено ще намали консумацията на природен газ в Европа и съответно - приходите от транзитните трасета“, каза Николов в предаването „Алтернативата“.

Слагаш три милиарда. Изплащаш ги за 15 години :):):) с лихви, които към днешна и вчерашна дата са смешни.
По 200 и няколко милиона годишно. За същото време избиваш поне!!! девет милиарда приходи.
Е, кой е идиотът?

Ето и коментар от тия, дето не ги обичаш:).

sscuby
14:57, 28 апр 22 , разстроено
- 20 + 7
"Не разбрах къде са лъжите? Не били 680 милиона взети авансово за България от Газпром, а били 420 милиона. Не обяснявате, а пускате поредната празна и куха фраза как един Балкански поток ни прави зависими от Русия? Това е точно обратното. Все едно тръбата през Украйна да прави зависима Украйна от Русия, Русия беше зависима от Украйна заради тази тръба и Украйна през годините спечели много от нея. За вас малко ли са 350 милиона такси за държавата от които 130 милиона за поддръжка?
Правителството на Борисов още с първият си мандат спря посредниците на руски газ като Сашо ви Дончев и намали цените на хората. Последният още не може да му прости и го клевети с медиите си и сайтовете си. Договори 50% по-евтин газ последните години със задна дата и Газпром върна надвзетото. Правителството на Борисов издейства последния момент със съдействие на ЕС и тогавашния американски президент Тръмп Балкански поток да мине през България, а не през Гърция. Ако бяха хардварските измамници тогава на власт Турски поток щеше вече да минава през Гърция и ние щяхме да купуваме руски газ от там без никакви транзитни такси. Правителството на Борисов до момента е закупило и поставило 17 от най-модерните американски реверсивни компресора и цялата страна, които могат да изпращат газ във всички посоки. Започна и се построи газов хъб Балкан, който дори май вече има лиценз за търговия с газ. Това е пълна лъжа, че газовата връзка с Гърция се прави 12 години, 2017 година се договори окончателно финансирането с ЕС, през това време тръбите бяха поръчани и произведени, 2019 година октомври започна изграждането на газопровода. Грешка беше избирането на гръцка фирма чрез конкурс, тя забави на наколко пъти завършването на тръбата уж заради пандемията, уж заради забавени доставки. От началото на тази години трябва да плаща по 90000 евро неусотйки на ден. Да не говорим, че и този газопровод нямаше да се започне дори без упоритата работа на правителството на Борисов.
Вчера слушам наглецът Киро да казва, че ако не сме били правили Балкански поток хазната щяла да има 3 милиарда лева повече :(. Абе Киро, ти и другия измамник Асан за 6 месеца на власт края на миналата година направихте дълг и задлъжнихте всички млади хора и децата им в тази държава да връщат 3.2 милиарда лева. Тази година изтеглихте от началото още 1,5 милиарда, държавният резев от 10.5 милиарда стана 8.2 милиарда. Готвите до края на годината още 2 милиарда дългове. Къде са тези пари, една къщичка за птички направихте ли с тях? Къде отидоха? Ако може някой да каже какво се построи, в какво се инвестира с тези кредити ще съм благодарен!"

Сама си преценяй:):):)!
цитирай
3. notfun - ...офф, краси, пак безкрайни коментарии, из Нета..
24.05.2022 10:38

...ако, ти пледираш за БокоМутрата, който, изгони, още 1 000 000/ след 2010!!!!
и натрупа, още 15 милиарда €€€€€€€ към Банките на..Ротшилдите..СБ,И др частни
Играчи, на Сцената..
/ инак, щяха ,да го рязстрелят Боко Буда..откогааа...

тоо, не можем, да се разберем, още 10г, мой друг ))

каква е таз, Боковска Любов,...потресена съм..
ще ти върна комента, ако..е нужно...
цитирай
4. dobrodan - Не се потрисай :) излишно, а мисли :).
24.05.2022 11:13
Не пледирам персонално за Бойко, ни най-малко. Направи грешки, сериозни грешки. Надявах се да дойде нещо по-добро.
Но си останах с надеждата, още след първите избори загубих и нея.
До неотдавна можех да планирам живота си с поне година напред.
Сега не го правя дори за седмица.
Попитай близките си, приятелите си, съседите в България.
Кой заживя по-добре с новото правителство, любезно докарано от пишман-певеца мутрозингер Тр-т-т-т-ррррифонов и и другаря с вдигнат юмрук и виснал.....?


Табелата отброява непрекъснато нарастващия дълг на страната ни. Колкото повече сумата нараства, толкова повече скачат и паритие, които всяко семейство в България дължи.
Броячът бе монтиран на възлово кръстовище - това на булевард "Цар Освободител" и улица "Г. С. Раковски". Със сигурност мястото не е избрано случайно, тъй като се намира на пешеходно разстояние от Министерския съвет, Народното събрание и БНБ.
Бившият вицепремиер и икономически министър Николай Василев прогнозира през уикенда, че ако правителството изкара мандата си, дългът на България ще достигне 52 млрд. лева.
"В момента управляващите харчат най-много от времето на Хан Аспарух
досега. Това не ти купува популярност. Ние харчим изключително щедро", заяви икономистът.

По този откъс можеш да намериш цялата статия. Николай Василев не е глупав човек.
Защо Николай Василев избяга от власт и пост?
Невероятно, но факт. Като изчетеш публикацията, ще разбереш.
цитирай
5. milady - ....не говорим, кой, ''прост, кой, образован''..недолюбвам, дребнави клю'ки..
24.05.2022 11:32
..краси, имам една 'проста' Пирамида, нарисувала съм я, даже, ще я покажа.

Престъпен Синдикат (ма@ия - Банки, които, изпират Парите, и
Партий/ ки...
ВСИЧКИ Партии, така се финансират, да го кажа..

Киро, ще прави ТОВА, което МУ кажат ТЕЗИ (банкерите)
ДРУГ НАЧИН немаа...
за ,какво спорим, тогава...или, наистина, не ме разбираш..
ти си умно момче, затова и си пища с теб..а не с Гого,и ХАРЕМА, например..
цитирай
6. notfun - ... https://www.lentata.com
24.05.2022 12:01
Източник: e-vestnik

Борисов прогони 1 млн. българи по чужбина и се хвали с цени на тока и газа…

Борисов прогони 1 млн. българи по чужбина и се хвали с цени на тока и газа… Няма никакво преувеличение. Според последното преброяване, за последните 10 години населението на България е намаляло с 840 хил. души. Реално е намаляло поне с 1 млн., защото много от преброилите се тук по интернет и на място, всъщност работят в чужбина.


Тази вълна от емиграция е започнала над 20 години след падането на комунизма и 10 години след падането на визите към Западна Европа, след като България вече е член на НАТО и ЕС. И след два мандата на правителства, които постигнаха най-високия икономически ръст и чужди инвестиции – 2001-2009.

След това дойде Борисов, който обяви всичко преди него за катастрофа, обвини предишните във всички грехове и се самообяви за исторически герой, издигнал България до първите в Европа.

Като го слуша човек и не знае, че става дума за най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС, ще помисли, че говори бившият премиер на Франция или бившият канцлер на Германия. Те са далеч по-скромни от него, въпреки успехите си.

Как да го наречеш такъв?

Тия дни Борисов се яви на разпит в полицията. След това се изправил пред камерите на телевизиите и нарежда – Аз държах най-ниските цени на тока, най-ниските цени на газа…

Ще кажеш, че Борисов не е лидерът на най-голямата дясна партия, а е някакъв вожд от ранния комунизъм, който сам е определял с декрети ниски цени на газа и тока.

И не спира да изрежда историческите си „успехи” с цени, заплати и т.н.

Как да оценим успешното управление на Борисов?

Най-точно го е оценило преброяването – 1 милион избягали от страната. Заради прекрасни условия за бизнес, за работа, за гледане на деца, за кариерно развитие, заради справедливата съдебна система, която уж наказва престъпници и въздава „справедливост“, и обслужва „когото трябва“, и т. н. Заради всички прекра
цитирай
7. notfun - ....не си прави Реклама, на мой гръб, злобно и дребно старче..
24.05.2022 12:04
аз ,пиша,с Цифри, и с Акъл )

6. dobronameren - Както и да се върти, пишейки,
11:56
Фуната стига накрая до Гого и ХАРЕМА. Пу, ненаиграла се.
цитирай
8. notfun - ..краси, мой друг, та Боко Банкянски, е..
24.05.2022 14:18
стараа, комУнАлна ,издънка /затова и слагам заглавието..

или, ти, и това, не знаеш...
може и да имаш..''облаги'', от Режима на Боко..
но, аз нямам....и,затова, критикувам свободно..
онзи ден, ти писах и за Проекта на Кремъл/ и путята, ББ..
и неговата ''Паралелна Вселена'', и..живот..

нещата, имат , винаги логична Основа, колкото, и да е
скрита и дълбока...
цитирай
9. dobrodan - О, знам, разбира се :).
24.05.2022 20:24
Само че комунистите не са само един вид:).
Някои са дълбоко вярващи, като в господ.
Други решиха да станат партийни членове:):):) и членки. Било за да се спасят, било за да използват партийните облаги.
Иван Костов беше безпартиен и борец срещу комунизма, но? :):):)
"През 1988 и 1989 г. Иван Костов упорито прави опити да стане член на БКП. Във връзка с партийната му кандидатура, той е проучван от Държавна сигурност и тръгват слухове за негови идеологически отклонения. Проф. Илиев – ръководител на катедра „политикономия”, където Костов е асистент, казва: „Иван Костов е политикономист с твърде солидна подготовка. Той познава много добре произведенията на класиците на марксизма – ленинизма и е убеден марксист и защитник на нашата социалистическа система”.

В края на 1989 г. и началото на 1990г., когато вече е създаден Съюзът на демократичните сили, в партийния вестник ”Работническо дело” Костов публикува две статии, в които съветва БКП как да елиминира опозицията."

Не, конкретно от режима на Бойко :):):) нямам облаги :).
Просто знаех какво ще правя утре, след месец, след година.
Знаех какво да очаквам, кое колко ще струва, накъде се развиват цените, такива неща.
Сега знам само накъде ще се развият цените :):):).
Съветвам всичките си клиенти да купуват каквото са решили и да не отлагат нито ден, защото...
Ако ти остане време, поразгледай цените на недвижими имоти в София.
После се върни две-три години назад.
След това кажи на тия хора, че ни чака светло бъдеще, щото Америка стои зад Кирето.
И бягай колкото можеш по-бързо :):):).
цитирай
10. notfun - ....така е, Хората, не сме еднакви, и не знам,говорят, Новият строй, щял, да бъде Комунизъм
24.05.2022 21:57

...при цените, има спекула, Война,има, наблизо...но, гледам,вчера в Кауфланд,
цените, кажи речи, нормални/ т. е Европейски )....олиото, 3 99, кашкавалВитоша, 16 лв, краст , 1, 80, доматки,хубави , 3 55, свинско, 7 -8 , агнешка плешка, 20 00лева, сьомга котлет 32..а, ти, какво, очакваш...
ИМА ТЪРСЕНЕ, има и надценки..
многоо хора, опашки, на 6 или 8 каси !!!!
многоо , получават ако, си чувал.и супер ренти за Земята...
многоо, носят и пари, от Европата..така ,ли е..
а, цените на Имотите, винаги, се ''надуват'', от кого? от банкерите...

/Сега знам само накъде ще се развият цените :):):).
Съветвам всичките си клиенти да купуват каквото са решили и да не отлагат нито ден, защото...
Ако ти остане време, поразгледай цените на недвижими имоти в София.
После се върни две-три години назад.
След това кажи на тия хора, че ни чака светло бъдеще, щото Америка стои зад Кирето.
И бягай колкото можеш по-бързо :):):).
цитирай
11. dobrodan - Да, в средата на май цените малко се успокоиха. Да видим докога.
24.05.2022 22:39
Нека поясня. Оказа се, че БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ СА ГОТОВИ ДА ПЛАТЯТ КУП ПАРИ ЗА ДОМ.
Не продавам недвижими имоти, ако това мислиш :).
Кога поскъпват имотите? Когато няма предлагане. Кога няма предлагане? Когато не се строи и когато наличните са вече изкупени.
Защо не се строи? Защото никой не може да калкулира приблизително крайната цена.
Защо са изкупени? За да се спасят парите. КОИТО БЕДНИЯТ БЪЛГАРИН УЖ НЯМА :).
Значи има пари за прибиране :). Ами тогава... ще им ги вземем!
Това е логиката на властопариимеющите :).
Какво по-подходящо за целта от Кирчо, Опулчо и пРезилдента?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1918898
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031