Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2022 09:10 - " изРаждане'', като 'Атаката' на ''Болен''..
Автор: notfun Категория: Тя и той   
Прочетен: 1836 Коментари: 7 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   

   Хаман, от бала  лайка...джиии @@@!!!
  1 333години..?
   НАРОДЕЕ....

image

image

  



Гласувай:
3



1. marana69 - https://promiana.eu/nacist-defilira-v-ruskata-podloga-vazrazhdane-snimki/
21.09.2022 09:13


Нацист дефилира в руската подлога „Възраждане”
(СНИМКИ)

Наш дълг е да предотвратим възраждането на нацизма, който донесе толкова страдания на народите на различни държави, обяви в тв обръщение Владимир Путин, минути преди руските войски да нахлуят в Украйна на 25 февруари.

Като основна цел на т.нар. „специална военна операция”, кремълският диктатор обяви ликвидирането на хунтата в Киев, която е окупирала братската славянска държава. За това и по думите му е дал заповед за ударна „денацификация” на Украйна.

Претенциите на Путин, че в Киев управлява фашистки режим бяха приети от света с изумление. Все пак, украинският президент Володимир Зеленски и не малка част от министрите му са с еврейски произход и трудно могат да бъдат причислени към феновете на Адолф Хитлер. Безумното противоречие не направи впечатление на фанатизираните путинови поддръжници.

Русофилски партийки и организации от цял свят продължиха да повтарят като папагали пропагандните клишета на Кремъл за „нацистите от Киев”.
цитирай
2. marana69 - ...в блоКето, мърсуват..НАЦИОНАЛ..т е. латентни..нацисти/ личат си, нали..
21.09.2022 09:16

Костадинов е и човекът, който сключва договори с различни медии за платена реклама на „Възраждане”.

Като пълномощник на Костя Копейкин за регистриране на листите, Симеон Костадинов се забърква и в аферата с източените милиони за строителство на автомагистрала „Хемус”.

Аферата лъсна тази седмица, при гледане мярката за неотклонение на футболния съдия Борислав Колев, който е обвинен за пане на 53 млн. лева, отпуснати за строежа на ЛОТ 5 от магистралата по времето на ГЕРБ и Бойко Борисов. В показанията си Колев признава, че е теглел в брой парите от банки, заедно с цигански барон от Враца.

След това носел чувалите с пачки в столично чейндж бюро, където ги вземал бизнесменът Иван Филадов. Оттам следите на милионите се губят, макар според вътрешния министър Бойко Рашков в кражбата да има замесени известни политици и бивши министри, а пътят на парите да свършва в Банкя.

Материалът Нацист дефилира в руската подлога „Възраждане” (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Promiana.
цитирай
3. marana69 - Че гевара, комунисти , / на БУлята, от Ст Газора..
21.09.2022 09:24
е, от същата юд ска клонка...

цитирай
4. fun1001 - https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-kremal-aktivira-vazrazhdane-na-otechestvoto-partiyna-spyashta-kletka-v-balgariya
21.09.2022 09:30


Кремъл активира "Възраждане на Отечеството" - партийна „спяща клетка” в България
Ясно е заявено намерение „политическото русофилство“ да поеме управлението на страната, на ход е прокуратурата

Путин награди Малинов за заслуги към Кремъл

26
OCT
2020
За пореден път от руската телеграфна агенция ТАСС научаваме какви ги върши петата колона на Русия в България. Разбираме, че русофилите в България официално си имат нова партия с лидер Николай Малинов.

Само преди месец обвиненият в шпионаж в полза на Русия лидер на НПО "Русофили" Николай Малинов, пак пред руската агенция ТАСС, за първи път обяви, че има намерение да създаде политическа русофилска партия у нас. Сега, отново чрез ТАСС, Николай Малинов

дава отчет на менторите си от Москва

за изпълнението на поставена задача. Защото ТАСС е не само официалния медиен флагман на руската държава, но и едно от цивилните прикрития на руските разузнавателни служби.


Фактор, четете, внимателноо..с 4 очи..)
цитирай
5. fun1001 - настояваме, да бъде потърсена ОТГОВОРНОСТ..пред Съда, и Прокуратурата...
21.09.2022 09:34


Интерес към това какво се случва около партия „Възраждане на Отечеството“ следва да прояви на първо място българската прокуратура, защото нейно конституционно задължение е да следи за законността, а Главният прокурор упражнява надзор за законността в Република България.
От публикациите става ясно, че в ПП "Възраждане на Отечеството" е извършена промяна в ръководството и от неотдавна тя има нов председател. Той вече не е генерал Емил Миланов, а Николай Малинов. Тази промяна е станала факт

с решение на Софийски градски съд

Прокуратурата следва да се самосезира, защото според Устава на ПП "Възраждане на Отечеството" председателят на партията се избира от конгреса ѝ. А той се "се свиква с покана, обнародвана в “Държавен вестник” или в два национални ежедневника, най-малко един месец преди насрочената дата. В поканата се посочват датата, часът, мястото на провеждане и дневният ред.", както е записано в Устава ѝ, който може да се открие в интернет.
Точно преди месец, около 23 септември, в свои интервюта Николай Малинов заяви своите намерения и за първи път съобщи, че ще оглави в бъдеще политическа
цитирай
6. dobrodan - Тъпаците се броят наесен.
21.09.2022 10:38
Повече са от пилците, като пилците имат повече мозък.
Имаме проблем.
Проблемите следва да се решават.
Не става със заклинания.
цитирай
7. notfun - ....ти си последният Мохикан ,красс...как, търпиш, обаче, друже ?
21.09.2022 22:49
dobrodan написа:
Повече са от пилците, като пилците имат повече мозък.
Имаме проблем.
Проблемите следва да се решават.
Не става със заклинания.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1919832
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031