Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2023 18:22 - ПРАВИТЕЛЬСТВО С ГАБРИЕЛЬ МАРИИ НЕ НРАВИТЬСЯ РАДЕВА…
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 755 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 16.05.2023 18:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                 ПРАВИТЕЛЬСТВО С ГАБРИЕЛЬ МАРИИ НЕ НРАВИТЬСЯ РАДЕВА…

     Това Радев го подсказа още от Претория, където го застигна вестта, че Мария Габриел е кандидат за министър председател по линията на победителите в последните избори, партия ГЕРБ. Той каза, че не е доволен от тази кандидатура, сед което последваха коментари на негови аналлизатори в този дух. Какво е вършил Радев там не е ясно, но е имал разговор на 4 очи с тамошния президент. Досещам се на каква тема – ЮАР изнася оръжие за Путин. Радев считаше, че изборите ще спечелят ПП-тата и ДБ-тата, ама не стана. Дойде ли правителство начело с ГЕРБ, за Радев това е равносилно на статукво приказчикът му от Кремъл да управлява Голямата страна след като украинците го отцепят.

   И последва нов сценарии, според мен от ефесбецентралата в България, президенството ни. Подготвен и експлоадиран бе компромат с цел да бъдат взривени минималните възможности да има България редовно избрано ппавителство. За троянския кон на Путин в България това е лошо, защото няма как при такова правителство той да управлява страната задкулисно, по прикази на приказчика си и да ни резили пред ЕС, НАТО и всичките културни държави по света.

    Във връзка с новата проработка /според мен на Радев/ аз не заемам позиция за или против Борисов или Гешев. Простащината в страната, която избра този президент- натовския генерал и обединител на нацията- да вземе отношение. Имам и специална путкана към един бивш милиционер от Стара Згора, в момента нетов певец суперактивник – химнословник + псалмословник – на злото по света.

          image





Гласувай:
1



1. vladtepes - За правителството
17.05.2023 17:11
Мария Габриел е посредствена и безлична, България има нужда от сериозен лидер от ранга на Михаил Миков.
цитирай
2. planinitenabulgaria - И Радев и Копийкин и Кури и Емили Тротинетката и Йото Циганина и Венцесвава Гълъбова
17.05.2023 18:45
vladtepes написа:
Мария Габриел е посредствена и безлична, България има нужда от сериозен лидер от ранга на Михаил Миков.

мислят като Вас. За мен културна жена е Деса Свиленска-Радева. Мария Габриел е проста в сравнение с нея. Но не това е най-същественото, Вие не знаете най-важното за нея - дядо й е ебал змия. Той е от с. Крибул, където е знаменитото тракийско светилище, отворете постинга ми или Гугъла. Жена му е била от с. Копривлен, където семейството е живяло, отгжлеждайки овце. Мария има документ за раждане в Хаджидимово. Веднаж дядото мернал в копривите змия, подгонил я и я изнасилил. Това е секретна информация от досето на Мария Габриел. Поради този факт аз не одобрявам кандидатурата й. Не може жена, на която дядото е ебал змия да бъде министър председател.
Съвсем разбичен е казусът с Михаил Миков, видно от досието му. Нито дядовците му, нито баща му, нито той, а и тоя, дето най-го аресва - никакви змии не са ебали. Значи е най-подходящ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12320243
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930