Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2021 09:19 - сделка с...господ...
Автор: notfun Категория: Музика   
Прочетен: 1393 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
...отвъд Ха@арите, и техните вековни лъжи и измами, които, НИЕ приехме..на юре!!!




Знаете ли какво правят евреите, когато влезат в синагогата? Знам, защото бях един от тях. Влизат и казват първата молитва три пъти. С тази молитва те сключват сделка с Господа, че всяка клетва и обещание, която направят през следващите дванадесет месеца няма да има никаква сила. Клетвата няма да е клетва, обещанието няма да е обещание, тяхната църква ги освобождава и опрощава. Това не е престъпление.

Това е тяхната религия – талмудизмът."

Фонограмата на речта на Фридман може да се намери на няколко сайта в Интернет

Не можем да спрем да се чудим, защо под една и съща рубрика - /khazars/, в wikipedia.org на английски и български, има два съвсем различни текста, които публикуваме без изменения:

"Хазарите са полуномадска народност, вероятно от севернокавказки произход, впоследствие тюркизирана. Първоначално те обитават крайбрежието на днешен Дагестан и делтата на река Волга. Водени от тюркски управляващ елит и хаган от рода Ашина, между 6 и 10 век те създават Хазарския хаганат, обширна държава, разположена между Волга, Дон и Кавказ. В отделни периоди те поставят в зависимост също Волжка България, части от днешните Азербайджан и Казахстан, както и някои руски княжества.

В края на 8-ми век или в началото на 9-ти век поне управляващият елит на хазарите приема юдаизма и той става официална религия в Хаганата. 

Според други автори /Лев Гумильов и други/ православните и рускоезични бродници от 12-ти век, както и наследилите ги донски и гребенски казаци имат хазарско-руски произход."

Хазарите са много лесно разпознаваеми. Това е видно най-вече от фенотипните белези по лицето. Тъй като талмудизмът ги кара да се капсулират и да не приемат бракове с други етноси те са започнали да се бракосъчетават вътре в групата си. От това капсулиране много скоро са започнали да се натрупват генетични мутации и изява на рецесивни гени повече от нормалното. И всичко това започва да се изписва по лицата им предимно, а в телата им масово са диабетици. Лицевите белези са ненормален ъгъл на ущите спрямо черепа, неравна ушна мида, огромни торби под очите, разреждане на зъбите и т.н. и т.н.


Днес е доказано, че не всички евреи са семити. Евреи, като етно група би трябва да има семитски произход (да са наследници на древните израилтяни) за да претендират, че наследници на богоизбрания народ от Юдея. Но има много евреи, които са приели юдаизма през различни периоди от историята. През последните 20 века има много хора, които нямат семитски произход, не са наследници на древните израилтяни, които са приели авраамическа религия по различни причини - това прави ли ги евреи?!

Евреите са затворена група, по-скоро са били затворена група поне до 135 г., когато римския император Адриан потушава поредното еврейско въстание, изгонва ги от Юдея и преименува територията от Юдея на Палестина. Има и данни за много евреи по средиземноморските пристанища и преди 135г., но техните гонения от Юдея започват през I век, продължават и през II и III век. Много юдеи (евреи) са изпратени за гладиатори в робство или бягат от Юдея и дават началото на първото (насилствено) разселване на еврейската диаспора.

Евреите се заселват в Европа, като този процес се засилва особено след 7 век, след като ислямски халиф Омар ибн ал-Хаттаб (Омар Велики и Фарук Велики) завладява Месопотамия, след това Палестина, Сирия, Египет и по-голямата части от Сасанидската и Византийската империи. Той е вторият и най-могъщ от четиримата Праведни халифи, един от най-влиятелните мюсюлмански владетели в историята. Близък сподвижник на ислямския пророк Мохамед. В същото време Християнската Църквата успява да привлече в лоното си всички европейци едва през 9 век, като налага каноничното право сред европейските народи, включително и правилата за общуване с хората от други вероизповедания. В този смисъл е и наложената на практика забрана за общуване с евреите, които продължават да запазват своите религиозни обичаи и традиции и не се покръстват. 

В повечето страни евреите живеят в мир, но не след дълго все повече проблеми създава тяхното нежелание да се покръстят и да изповядват християнството — нещо, което Църквата започва да налага активно, особено след 9 век. Църквата обаче продължава да се опитва да наложи християнството върху евреите, а съпротивата им довежда до различни ограничения на техните права.
Така се появяват и отделните квартали (гета)
в градовете — само за евреи.

През 10 век настъпва промяна в отношението към евреите в Европа. Появяват се нови евреи в Европа, наречени ашкенази, с което европейците ги разграничават от сефарадите. Терминът "сефарад" е употребен в Библията и обозначава Иберийския полуостров, т.е. за евреите, които са дошли от юг. Ашкенази е името, което носят евреите, заселили Централна и Източна Европа, основно Германия, Полша, Франция, Украйна и Русия. Това са наследници на Хазарите, но след 10 век и разпадането на Хазарския хаганат те се разселват в Европа. Те развиват собствени обичаи и закони, което ги разграничава в определени теми с другата част на еврейския народ - сефарадите. Стигат дотам, че създават собствен език, идиш, възникнал като комбинация от немски диалекти в района със славянско и еврейско влияние.

Преди идването на Юдеите, ХАЗАРИЯ е била веротърпима държава. Тангризъм, Будизъм, Християнство и Мюсюлманство.
Християните са имали 7 епархии.
Но още в началото на Осми век, започва насилственото поюдейчване на ХАЗАРИТЕ. Особенно жесток е бил
цар Обидий, който хвърлил ПЕЧЕНЕГИТЕ срещу въстаналите Кримски християни. Те смазали въстанието с нечувана жестокост.
Четири ХАЗАРОБЪЛГАРСКИ християнски рода, от които
един княжески успяват да избягат при МАДЖАРИТЕ, преселили
се в земите между реките Днепър и Серет. От спасилия се княжески род, след 350 години ще се родят братята ТЕОДОР
( ПЕТЪР ), АСЕН и КАЛОЯН, които ще създадат ВТОРАТА БЪЛГАР-
СКА ДЪРЖАВА със столица ТЪРНОВО. В началото на Десети век,
ЦАР СИМЕОН преселва Маджарите в ПАНОНИЯ. Земите Западно
от река Днепър стават отново БЪЛГАРСКИ, каквото е било спора-
зумението между братята АСПАРУХ и БАТ БАЯН в края на Седми
век.
Децата от смесени бракове, между ЮДЕИ и ХАЗАРИ-
- Черните хазари са възприемали Юдейското веро-
изповедание, но самите ЮДЕИ не са ги приемали в своята община, за тях те са копелета. Отношението на чистите ЮДЕИ
към ХАЗАРСКОТО население е презрително жестоко,
като към Роби – източник за войската, подтиснати и закрепостени земеделци, създатели на блага за Царя и неговите
сънародници: чиновници, военна върхушка, собственици на
земеделските земи и имоти. Друг техен поминък е Рибарството.
СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ НЕ ПОЗНАВА ТАКОВА УНИЗЕНО, БЕЗ-
ПРАВНО, ЖЕСТОКО ЕКСПЛОАТИРАНО НАСЕЛЕНИЕ, КАКВИТО СА
БИЛИ ХАЗАРОБЪЛГАРИТЕ.
През 965 година, Накрая: една Персийска легенда, която потвърждава принадлежността на ХАЗАРИТЕ към БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ:
“ Рус и Хазар били от едни майка и баща... “.
княз Святослав,
син на Олга и Кан Рюрик, се спуска с лодки по реките Ока и Вол-
га, изненадващо напада столицата на ЮДЕОХАЗАРИЯ – ИТИЛ,
разгромява ЮДЕИТЕ, освобождава ХАЗАРСКИЯ народ от
ЮДЕЙСКО робство. В кампанията си, Кан Джилка е подпомогнат
от Гузи и Печенеги. ЮДЕОХАЗАРИЯ престава да съществува.
Хазарските юдеи се разпръснали:
- в Дагестан – планински евреи,
- в Крим – Караимчи,
- военнолюбивите юдеи избягали в Западна Европа.

image

През 861 г. Кирил и Методий (Хазарска мисия, 860-861 г.) участват в хазарската столица в диспут между представители на основните монотеистични религии, организиран от хазарския хаган (бей, управител), който тогава е бил привърженик на пратюркския монотеизъм, но не успяват да го убедят в предимствата на християнството. В неговото обкръжение се е изповядвал юдаизмът и ислямът. Около 861-865 г. хазарските владетели и значителна част от аристокрацията приемат юдаизма - това е уникално явление за еврейската история, защото една група гои (неевреи) биват приобщени към религията на "децата на Израел", етно-религиозна група, наследници на древните израилтяни, които и днес имат претенции, че е наследница на богоизбрания народ, наследници на древните израилтяни. Този акт на приемане на юдаизма от хазарите (нееврейски народ) е в пълно противоречие с юдейския конфесионализъм. Хазарите-евреи остават в тези територии до средата на 10 век. През 965 г. киевският княз Светослав I успява да разгроми хазарите и да превземе най-важните им крепости и столицата Итил. Експанзията на Хорезъм, киевския княз Владимир I (980-1015) и узите нанасят последен удар на Хаганата. Ашкенази е името, което носят евреите-хазари които се разселват из Европа след разпада на Хазарския хаганат през 10 век.

Сведението ни сочи че Хазарите вече са били юдаисти, когато българите се покръстваме, както и че народа им е монолитно приел новата вяра.
„Хазарите и царете им са всичките евреи“
Ахмед Ибн Фадлан 922 година
„Всички хазари са евреи. Но са били юдаизирани скоро“

накратко.../  http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2017/12/blog-post_12.html

http://rodinabg.com/readarticle.php?id=2981
Трябва да се отдаде уважение към ХАЗАРОБЪЛГАРСКИТЕ бойци, които непрекъснато са воювали срещу АРАБИТЕ – нашественици от Юг през Осми век. Войните между ХАЗАРИ и Араби са с променлив успех. Но благодарение на ХАЗАРО - БЪЛГАРИТЕ е спряно Арабското проникване в Кавказ и на Север от него.
През 708 год. е първата битка между Араби и ХАЗАРИ.
713 год. – успешен поход на Арабите, превзет Дербент, но
на Север ги посреща ХАЗАРСКАТА войска. Арабите
отстъпват.
721 год. ХАЗАРИТЕ изклали Арабския гарнизон
в АРМЕНИЯ.

721 год. – битка между 25 хилядна Арабска и 45 хилядна
ХАЗАРСКА войски. Победа за Арабите. ХАЗАРИЯ понесла големи щети. Но събира нови войски. Научавайки за това Арабите се оттеглят на Юг. ХАЗАРСКИТЕ войски превземат АЛАНСКИТЕ ЗЕМИ. ЮДЕОХАЗАРСКИЯ ЦАР облага АЛАНИТЕ с нечувани данъци, което ги принуждава да се оттеглят в степите на днешна Украйна. Под властта на ХАЗАРИЯ падат териториите на АЗЪРБЕЙДЖАН и АРМЕНИЯ.
724 год. - ХАЗАРСКИЯТ пълководец Борджил нахлува в
Кавказка Албания. Отблъснат от Арабите.
725 год. – ХАЗАРСКАТА КОННИЦА заедно с Планинските
народи правят светкавични набези срещу Арабските войски на
различни места. По късно, в битката при Ардебил, ХАЗАРИТЕ убиват над 25000 араби.

732 год. – ХАЗАРИТЕ възстановяват господството си над
Дербентските села. 40 хилядна Арабска войска, начело с Мерван
потегля срещу ХАЗАРИЯ. Но обилните дъждове спират Арабското
настъпление.
735 год. – Нови войни между ХАЗАРИЯ и Арабите.
След 30 години войни между Араби и БЪЛГАРОХАЗАРИ, бил
сключен мир помежду им.
Южна ХАЗАРИЯ е била разорена от тези войни. Но с цената на много жертви, ХАЗАРИТЕ спират домогванията на
Арабите, спират стремежа им да овладеят не само Кавказ, но и
Източна Европа.


Разделянето на България и Украйна е предварително уговорено от Евреонала, а театралните сценки са необходимост за да стане това,... и за заблуда на гоите.        
Плана Еврия започва да се движи в синхрон с навлизането на „руската мафия“ на балканите. Тяхната пълна доминация към 2010 година улеснява изключително много деиствията им. През време на управлението на Костов, генерал Атанасов и Богомил Бонев започват да изпълняват заповедите на американските евреи, и настъпват сериозно интересите на ашкеназите. От страната е изгонен Чорни, инвестициите на Елиезер Фишман също са отхвърлени. С идването на Симеон и Доган, нещата се променят и в следващите осем години на власт е отново върхушката създадена и режисирана от Русия. 2009 беляза събитията със идването на Бойко Борисов. Последният е верен слуга на американските евреи и продължител на делото на Костов, като от България са изгонени солидни хазарски колонизатори като Владимир Циганов, Андрей Панпурин и други. Последните са в изчаквателен режим, до ново превъртане на колелото и идване на проруски сили.

Най-общо казано и сафариди и хазари имат обща цел българите да ги няма, но сафаридите нямат желание върху нашата земя след това да се настанят хазарите, дори тъкмо напротив. С оглед на събитията логичният извод ни казва, че синедриона и до днес е сафаридски и държи контрола над света, като желае да държи под юзда всяка една конкуренция, а такава днес останаха само хазарите. Конфликта между двете сили ще се засилва.

В българският политически живот, подкрепящите сафаридите са разделени на две крила, които се борят за това представителство. 
Първият лагер е ДСБ, СДС, ГЕРБ,  Вторият: РЗС, Дончева, Алексей Петров, Стефан Гамизов, Слави Трифонов.
Представители на ашкеназите*хазари* са: БСП. А ДПС освен на хазари е представител и на турските крипто евреи *дьонме*.


И трите групи партии пазят интересите на съответната група евреи.Съответно страната е поделена на три области.   

Източна-руска,"хазаро-ешкеназка"  Западна-сефарадска  Южна-турски евреи,дьонмета
Разделянето на България(БЪЛГАРИЯ Е ПОДЕЛЕНА ОСТАВА САМО ДА СЕ УЗАКОНИ) и Украйна е предварително уговорено от Евреонала, а театралните сценки са необходимост за да стане това, и за заблуда на гоите. Според българския посланик в Москва Бойко Коцев 450 000 руски "хазрско-ешкинази" граждани били собственици на имоти в България.
Темпът на нарастване е изключителен. Само преди година бяха около 350 000. Този темп може да се конкурира само със скоростта, с която българската нация изчезва.


Руснаците все пак купуват строителни имоти - основно в курортите. Докато турските дьомнета , чрез подставени лица и фирми, масово изкупуват земя. Положението ВЕЧЕ е стряскащо. Земи ( земеделски и гори ) в половината Странджа и Родопите ВЕЧЕ са турска собственост. Земеделски земи на север от Балкана...    
Става дума за земята ни, която хилядолетие е хранила не само българите. Казват, че чуждестранните инвеститори нямало да я отнесат навън. Притежават ли я, ще държат в ръцете си храната на тукашните хора. От дълбоката античност е известно, че народ, който не е в състояние да се изхранва, загива!“
image

България е в основата на договор още отпреди 20 години (впрочем, в пълно съзвучие с прословутия план Ран – Ът) между Турция и Запада (САЩ), който бeшe фopcиpaн прeз поcлeдните 3 години и в кoйто ca зaлoжeни следните договорки: - Ако Турция помогне на американският план за превземане на нефтените полета в Близкия Изток и Северна Африка, прикрит зад името Арабска пролет, то за награда на Турция ще й бъде позволено да си върне старите, от времето на Османската империя вилаети на Балканския полуостров, в което число сме и ние, плюс малка част от нефтените богатства на „освободените“ страни от Арабската пролет (Сирия и Ирак).

Бонусът-България Турция ще получи като компенсация за териториите й, които ще се влеят в Нов Кюрдистан, подчинен на западните кукловоди. Според горепосочения договор на българския етнически гражданин е отредено да е обслужващ персонал за евреите, които вече са изкупили почти една трета от Северна България, а и не само, водени от вероятността, заложена в плана на световните кукловоди, Израел да не оцелее като държава в морето от мюсюлмани и израелският народ да бъде принесен в България. 
      

image

Разделянето на Еврия, северната и част ще бъде вкарана в руската (православна) зона Евразия (а Родопите в Османската зона)

България ще бъде вкарана в ,,Зоната Еврей-азия" - Православна в която ще влизат следните страни: Русия, Казахстан, Беларус, Източна и Южна Украйна, Молдова, Източна Румъния, Северна и Централна България, Гърция, Кипър, Сърбия, Северна Македония, Грузия, Армения, Латвия, Естония, Северен Узбекистан, Северен Киргизстан.

Другата зона в която ще бъде вкарана Родопската област е Османската мюсюлманската зона - сунитска - Близък Изток, Средна Азия със страни и територии.

"Ако видим, че Германия е печеливша ние сме длъжни да помогнем на Русия, и ако Русия е печеливша, ние сме длъжни да помогнем Германия, и по този начин да се убиват възможно най-много ..."- Хари Труман." Ето това е - фирмения стил за борба с човечеството: "Раздели - завладей!", което йудеите- левити, използват още от Древен Египет.

Ние не знаем кой план ще вземе превес и кой ще бъде задействан пръв. Най-вероятно ще се приложи комбинация от двата сценария.

illuminatibg.blogspot.bg/2016/01/blog-post_25.html

следвайте линка..

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2017/12/blog-post_12.html



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. notfun - http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2017/12/blog-post_12.html
23.05.2021 09:25


...това ее Неделната ми Антипроповед, има доста за четене, и още повчее..
за мислене..
давам линка, тъй като, реших да съкратя авторовият текст, който е "дума по дума"
многоо важен, преходен, и необходим.за познанието по нашата Древна, и настояща история...защотоо, "нещата" са сложни и..никога, не са били...прости

/като..клишетата на дежурните балалайки, нарекли се..Патриоти и върли националисти...

пр четене..ще се включа , и аз когато..бъдете..'готови" с...текста )
...и нека, Разумът, ни води!
цитирай
2. eva666 - този материал, е публ в 2017, сякаш е писан..вчера,нали...)
23.05.2021 09:53
как, работи Световната Окултна Геополитика:

Този политически театър, който ще се командва от масонските и йезуитски централи извън България, на фона на новото правителство след изборите ще доведе до колапс икономиката, държавата и политическите отношения и ще предизвика небивало разделение в обществото, между привържениците на Русия и на Запада. По този начин ,,събитията от Украйна" - взаимна омраза, противопоставяне, нападения, дори престрелки ще се случат и у нас...

"Ако видим, че Германия е печеливша ние сме длъжни да помогнем на Русия, и ако Русия е печеливша, ние сме длъжни да помогнем Германия, и по този начин да се убиват възможно най-много ..."- Хари Труман." Ето това е - фирмения стил за борба с човечеството: "Раздели - завладей!", което йудеите- левити, използват още от Древен Египет.

Ние не знаем кой план ще вземе превес и кой ще бъде задействан пръв. Най-вероятно ще се приложи комбинация от двата сценария.

illuminatibg.blogspot/2016/01/blog-post_25.html

следв 2 част-
как ще се образува и наложи новата ЕВРИЯ..( ЕврЕйАзия)
тази ИСТОРИЯ е около ,и на 10 000г и повече..
цитирай
3. fun1001 - идва..пак "ред" за баВното танчей...
23.05.2021 10:59

:-)
амии, както винаги..пързаляш се по..повърхността,мила танчей)
довечера,ще разнищавам..македоно болгарският езиков, и полит.. "проблем"
мисля,там, ще те насадя на пачи яйца)

Коментарът чака одобрение
Постинг: Как да наричаме 24 май - Ден на българската просвета, култура и славянската писменост или Ден на българската просвета и култура?
Автор на постинга: bven
цитирай
4. notfun - ТОВА, третокласно троловъдно, ме е срам да го коментирам, даже..)
23.05.2021 11:56


:-))))))))))

...ми дааа...вие сте..Маймуни с Ракети...не може да предложите друго на Света!
и, кой, ще 'спечели",от това "въоръжение"..мамашо..расссо ракетова Путенскоя...
Коментарът чака одобрение
Постинг: РУСИЯ Е ОСЪДЕНА ДА БЪДЕ ИМПЕРИЯ: ЗАЩО БАЙДЪН СЕ НУЖДАЕ ОТ СРЕЩА С ПУТИН
Автор на постинга: radostinalassa
цитирай
5. dobrodan - Има ли спасение от всичко това?
23.05.2021 13:07
Не.
За немарливо отношение към оръжието наказанието е било смърт.
Който подари педя отвоювана земя, се наказва със смърт.
Който язди боен кон в мирно време, се наказва със смърт.
Оръжие......вече нямаме, след комунягите...
Земята я продаваме почти без пари.
Заменихме конете първо с лади, после с мерцедеси...
Едната Швейцария поддържа двуседмични ежегодни военни сборове.
Ние пък купихме за нуждите на армията розови бмв-та......
Който не храни своя армия, храни чужда.
Тури му пепел.
Да, и аз смятам, че ще бъде поделена България. Не дали, а кога?
Партизанската селска простотия ни подари на съседните страни. Дори не се сети да поиска нещо в замяна. Не сме нужни на никого освен на себе си.
В което започвам силно да се съмнявам напоследък.
"Тази планета има — или по-точно имаше един проблем: почти всички хора, живеещи на нея, през по-голямата част от живота си се чувстваха нещастни. Много бяха предложенията за решаването на този проблем, но повечето се отнасяха до движението на едни малки зелени късчета хартия. И това е много странно, защото, общо взето, тези малки зелени късчета хартия съвсем не бяха нещастни."

Случайно или не, планетата Земя бива изпарена в това си измерение според Дъглас Адамс.
Може би ще се окаже най-добрият пророк на нашето време, посмъртно.
цитирай
6. notfun - сравнително отскоро, чета Д Адамс, мой пропуск..не мога да..успея със всичко )
23.05.2021 13:37
....нарочно, 'сблъсквам' двете (трите!) Теми в поредния пост..
/ Религия, История..политика...
но , това е моя 'запазена марка'..
ти ме разбираш, и ти благодаря!
за мен, е удоволствие,да те чета )

"Тази планета има — или по-точно имаше един проблем: почти всички хора, живеещи на нея, през по-голямата част от живота си се чувстваха нещастни. Много бяха предложенията за решаването на този проблем, но повечето се отнасяха до движението на едни малки зелени късчета хартия. И това е много странно, защото, общо взето, тези малки зелени късчета хартия съвсем не бяха нещастни."

Случайно или не, планетата Земя бива изпарена в това си измерение според Дъглас Адамс.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1947128
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930