Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2021 08:43 - за..стадният принцип,и ПЛЕБСА, и аз)
Автор: notfun Категория: Тя и той   
Прочетен: 619 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

по сетне, спинкам..още...)

image

Момоа всъщност ми е много любим актьор. Всеки един персонаж, в който се е въплъщавал е безкрайно магнетичен и естествено печели зрителя на своя страна.







 



Гласувай:
6



1. notfun - https://cinemascrotum.wordpress.com/2019/01/02/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E-%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD-aquaman/
14.07.2021 08:44


Знам какво си мислите, но грешите. Бидейки наречен Аквамен, специалното умение на този влажен супергерой не е да пие отходни течности и да сере хайвер. Напротив, неговото кардинално умение е да спасява DCЕU, точно когато всички бяха вдигнали ръце от нея. Знаете, че от известно време над коалицията DC/WB е надвиснал черен облак и този облак не идва от мръсния въздух на София, а от драматичните кадрови промени, развиващи се в студиото. Бенджамин Афлек е под въпрос за следващ Батман и този въпрос е „Може ли алкохолизмът да се изцери с електрошокова терапия?”, а Хенри Кавил също измърмори под мустак /схванахте ли?/, че предпочита да отиде в телевизията, вместо пак да нахлузи поизцапаните гащи на Супермен. Клетата Ейми Адамс и тя не ще остане дълго подир него, което поставя DC в изключително неблагоприятна позиция да търси нови главни актьори баш по средата на т.нар. си „вселена“. Единственият плъх, останал на борда на потъващия кораб, поради простата причина, че няма къде другаде да иде, освен обратно в катуна си, е Джейсън Момоа.
цитирай
2. notfun - oooo?? a, къде се...покри..кака..Уичи.)
14.07.2021 10:08
докато, си зема..Перлената вана, и масажа със жожоба..и да цунааамм Краля си..
по..Опашката, и тя..бегала..да бачка...((
признавам си..ако не е тя, не бих се сетила..за този як Плазмодий..
ноо, пък, Авторът, ми е отколе..симпатичен...многоо як..гадноо копЕ..е..

...мисля, че след такъв...напоителен петинг, мога да сложа..и Епилога..
....защо, г це, Валдорка Дърева? защоо така...се получи..с вас..))

Живота, е кратък,чата - бездънен!

мадам Сара Бернар..
цитирай
3. fun1001 - мисля, че и това ,е достатъчноо)) задала съм Синтеза за вас, мои л'юбими почитатели.Благодаря ви
14.07.2021 10:15

Историята на „Аквамен” е изпълнена с мистификация и фантасмагории, или с други думи е почти толкова голяма измишльотина, колкото и историята на македонския език, с разликата, че за съществуването на първото има реални сведения. /комикси/ Сюжетът е насочен към малко хибридче, родено от абсурдната любов между дърт фараджия и еднакво дърта, но софтуерно подмладена, кралица на Атлантида. Фараджията прекарва дните в лъскането на фара си /във всякакъв смисъл/, а кралицата се появява на брега и между двамата пламва междувидова искра, достойна за спиноф на „Корабът на любовта”. Няколко секунди по-късно се ражда и малкият Аква-бой – чорлаво мелезче, грозновато като баща си, но за сметка на това простовато, като баща си. То притежава умението да комуникира с морските дарове, докато още не са на филета, както и да диша под водата, дори когато тя е заразена с уран. Майка му обаче трябва да бяга, защото е в списъка с най-търсените престъпници на Атлантида и Аква-пича израства като пройдоха, пияница и квартална мутра. Както виждате, може би най-добрата origin-история на DC филм за последните десетина години.


хи хи хи ххихи хиихи...
цитирай
4. eva666 - ...хуич, аз ти помня..."екзистенциалните"..полупроводници...)
14.07.2021 10:32
не за друго...а защото, беше написала, преди Време, и 19 напоителни пРоста..
за кака Джуфла, макар, че ги изтриваш..своевременно..Перото, ти..блести..
все по-ярко,мила моя..гъбке)) имаш талант, признавам..за методика, и статистика..
защо, не станеш, и ти начална Учителка, като щастливата Пан-ка..
белки, намериш някакво ..природно естествено..Равновесие..

няма да изпадам в безкрайни лаладжилъци..за Психологията на Личността
и влиянието на Масите, в една..сюрРеална..среда..)
може би, ще седна някой ден и аз, за 2 -3 ч..на облото си Дъ, и да опъна
некой полезен роду..чаршафф...
и все пак..ти си..по добра, от злата пунтамнара))))

пак скачам.., за Разходкаа..с Боби и Афи..защото, Гери кърми бебка..ДжулиВиктория,
а Бобо, иска..и той..да суче..от другата...цицона()()()
етоо..такаваа...мила сапунка...може..да ме сломи...)
цитирай
5. notfun - многоооо як, нали...)))
14.07.2021 14:09
г н Момоа, Л'бимеца на некои..киффли,които спят със НВО../и Кралете )))

Ако сценарият трябва да бъде споменат с нещо, то е че, ако бъде навит на руло и оставен на щанд с тоалетна хартия, има голяма вероятност да бъде купен и използван по предназначение. Отдавна не бях попадал на такива притеснителни пропуски в наратива. Някои от най-слабоумните са например факта, че Аквамен е морски бог, който диша и усеща водата, но вижда 25-метрова приливна вълна едва три секунди преди да го удари, или необяснимото телепортиране на герои от всяка точка на земното кълбо до друга, без транспорт /пример – от недрата на Сахара до Италия за няколко секунди, без храна и пари, но с искрящо чисти дрехи./, или онази комична гонка по сицилианските покриви, като изтрита сцена от „Бързи и яростни”. Най-ироничният момент обаче е, когато един от лошите воини-риби остава без шлем на повърхността и трябва да си навре главата в тоалетно гърне, за да може да диша… нещо, което със сигурност е за предпочитане, пред гледането на този виртуален аквариум. За плоския хумор пък да не говоря – почти съм сигурен, че си счупих едната пломба, докато скърцах със зъби на сакатите диалози. В „Аквамен” има нездравословно количество глупости, дори и за лежерен комиксов филм, така че който и да е писал сценария, следващата му кариерна стъпка трябва да е еднопосочна разходка до най-близкия център за евтаназия.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1946458
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930